• "İlim Hizmet Araştırma Merkezi"

İHAM YENİ DÖNEMDE ÖĞRENCİLERİNİ BEKLİYOR

30 Yıllık tecrübesiyle pek çok mezun veren İHAM AKADEMİ, yeni dönemde İstanbul İlahiyatı kazanan 1. öğretim kız ve erkek öğrencilerini bekliyor.

Mezunlarından Doç.Dr.Fikret Soyal’ın yeni kitabı yayımlandı.

Mezunlarından, İstanbul Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Kelâm Anabilim Dalı Öğretim üyesi Doç.Dr.Fikret Soyal’ın yeni kitabı yayımlandı. Gazzâlî’yi kaleme alan yazar, onun hayatını, eserlerini, ilmî kişiliğini ve görüşlerini ele almaktadır.

İLİM HİZMET ARAŞTIRMA MERKEZİ AKADEMİK KADROSU

 Yüksek Bilgi, Birikim ve Tecrübesiyle İHAM Akademi Kadrosu, İHAM AKADEMİ bünyesinde öğrencilerimizin eğitimlerine katkı sunmaktadır.

İHAM AKADEMİ BAŞVURULARI BAŞLADI

İHAM Akademi’ye başvurmak için bağlantıya tıklayabilirsiniz.https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeF3YxU37Pr_Y-DT0XnwlqNK36ufzBdosbvyLlTty7DmYw_2w/viewform 

BEKİR KUZUDİŞLİ HOCAMIZA ÖDÜL

1996 yılı İHAM mezunlarımızdan, İstanbul Üniversitesi İlahiyat Fak.Hadis Anabilim Dalı’nda öğretim üyesi Prof.Dr.Bekir KUZUDİŞLİ hocamız “Hadis Rivayeti’nde Bağlam Sebebü İradi’l-Hadis” adlı eseriyle TESEP kayda değer telif eser ödülünü,Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde düzenlenen...

Dünya genelinde eşi, benzeri görülmemiş bir direniş ile canını hiçe sayarak...

Dünya genelinde eşi, benzeri görülmemiş bir direniş ile canını hiçe sayarak vatanı savunan tüm şehitlerimizi rahmetle anıyoruz.